Förlåt!

image

Ahmen alltså förlåt! Jag är världens sämsta bloggare här på Move it Mama, vilket så klart hänger ihop med att jag är världens sämsta motionär just nu.

Men jag har i alla fall köpt ett par nya skor. Och ett par nya tajts. Nu ska jag bara inviga dem också, men alltså, det är 32 grader ute. TRETTIO TVÅ! Jag är en pöl av hysteri och svett efter en sväng till ICA. Joggingtur? Tabata? Nej, jag pallar faktiskt inte. Och mens har jag också.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

 1. Okej! Här kommer ett träningspass nästa gång du ska svettas till Ica (det är svalt där inne):
  Gå fort i fem minuter.
  Jogga med vagnen i 20 sekunder. Gå i 70 sekunder.
  Upprepa 10-20 gånger.
  Gå fem minuter som nedvarvning.
  Varsågod! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *