You will never be number one aka missunnsamhetens ansikte

Fy. Fan. Vad dåligt det går för mig nu. Jag hade några veckor av icke-löpning och även fast jag har kompenserat med lika många med löpning nu, så är varje pass som en trög omstart på ruta ett. Alltså jag fattar inte? Varför går det så dåligt? Okej att det kanske inte hjälpte att jag formulerade ett långt och tårdrypande inlägg om min uselhet under rundan idag, men ändå. Något är inte som det ska och det suger oavsett om det är jag som är kass eller kroppen som bara är tillfälligt ur fas. Känner mig sur och inte alls så där myspeppad över andras framgångar som jag kan göra en bra dag annars. Vill mest bränna löpskorna och dra ett täcke över huvudet så att jag slipper brandröken. Bleeuurgh.

20140717-215114-78674030.jpg

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *