Möjligen årets enda lopp

Jag har fått ett nytt jobb! Och helt i enlighet med högmod före fall har jag anmält mig till Bellmanstafetten med mina nya kolleger. Så nu får jag banne mig börja springa igen och träna, träna, träna hela sommaren så att jag i alla fall kan ta mig i mål. Alla andra lopp jag hade planerat har inte blivit av. Tappade lite orken efter en rätt rutten period och även om jag har svingat lite kettlebells och promenerat en del, så har jag nog inte kapaciteten att hålla ut i fem kilometer jogg på långa vägar. Blir förvånad om jag ens klarar två, ärligt talat. Men det ska väl denna sommar ändra på, va?

När blev förresten lopp och särskrivning en tvungen kombination i Sverige?

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

2 Comments

  1. Usch, jag ska också springa stafetten. Hatar att springa 5 km! Vidrig distans. Men föll för att det lät så myyyysigt att hänga med kollegerna. Duh.

    • Fick också för mig att det skulle vara mysigt. Kommer sluta med svår prestationsångest och håll säkert. Men man får ju i alla fall picknick!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *