Run, Mirijam, RUN!

Men hallå ja? Jag skrev ju ingenting om dödsintervallerna som jag och Linnéa sprang förra veckan, och i morgon är det redan dags för ett nytt intervallpass! Så här såg det ut sist:

Linnea

Efter två kilometers uppvärming mätte vi upp en 200-meterssträcka, och sedan kutade vi den tio gånger. Eller ja, Linnéa gjorde jag, jag hann springa åtta. Men det räckte gott för de här små taxbenen kan jag lova. Så här såg det ut när superwoman Linnéa satte iväg, kvar stod jag med darrande lår och lungor som ville ge upp och åka hem, men vi kämpade på!

intervall

Fin utsikt hade vi i alla fall, och så här glada var vi när vi var klara och kunde småjogga ner till bilen igen. Fick montera ihop en bild på oss båda, för som alla vet så är bildbevis det viktigaste när man har tränat. I morgon ska det inte bli 13 grader och duggregn utan någon form av mer tropisk värme, så då ska vi köra skogsintervaller istället. Låter jobbigt, men skönt för knäna.

Såååå… Malmömilen på lördag då. Och den 12 juli springer vi SM-milen i Malmö, häng på vettja!

 

||||| Like It 3 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

3 Comments

  1. JAG VILL OCKSÅ HA EN SPRINGKOMPIS! När jag kommer ner till Skåne i slutet av juli får du applicera alla trix du lärt dig på mig, så att jag inte förnedrar mig totalt på Bellmanstafetten.

    • En sväng söndag till lördag, men då hinner jag nog inte ses. Sedan är jag nere 25 juli till 11 augusti! Är ni hemma något då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *