HEEEEJ BLOGGEN!

Mirijam här, om ni minns mig? Korta ben, mycket löpsnack, lite verkstad? Inte? Nåväl, jag är en av de tre brudarna som håller i den här bloggen och efter c-uppsats (Tobbes), tandsprickning (Sigges) och flytt med avsaknad av internet i många dagar (alla tres) så är jag nu tillbaks i sajberspejs. HURRA!

Tänkte bara kika in lite snabbt för att meddela att jag ska ut och springa intervaller med Linnéa i morgon bitti. Älskar att jag fått en av mina bästa (löp)människor på nära avstånd efter flytten, men jag är fanimig nervös alltså. Intervaller liksom. Hua.

Håll tummarna för att jag överlever.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *