Efter träning-mellis

20140601-204736-74856606.jpg

Var på väg att bli upprörd över att bananerna var slut när jag kom hem från löprundan – och så hittade jag den här bortglömda raringen i frysen! Alla vet ju att yoghurt och frukt är asbra och om det dessutom är kallt, när man själv håller på att brinna upp efter rundan? Ja men ni hör ju själv. Det finns inget som slår det här (såvida man inte är vegan, laktosintolerant eller överkänslig mot mango).

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *