Aj! Mina ögon. Värmen. Ursäkter deluxe

Pollen: making the world a prettier place

Pollen: making the world a prettier place

Jag tänkte göra ett crossfitinspirerat pass på uteplatsen i förra veckan. På uteplatsen eftersom vi har ett bord med betongskiva vilket verkade perfekt att göra boxjumps upp och ned på. Sedan blev det sol och 27 grader. Och när det är 27 grader i skuggan är det (utan att överdriva) minst 35 i solen på vår uteplats. Så jag sket i det. Samt att Morris ändå var som ett feberplåster på mig hela veckan. Plus att jag kollade en del på hockey också.

Men nu är det en ny vecka. Nya sjuka barn, men lite träning ska jag väl ändå få till. I alla fall om svullnaden försvinner från mina pollenögon så att jag kan se det där fördömda bordet som jag tänkt hoppa upp och ned på. (Jag har alltså testat, och jag klarar det och bordet klarar det).

För att peppa lite ska jag ta och titta på Crossfitavsnittet av Svett & Etikett nu. Ja, eller lyssna på det alltså. Ögonen, ni vet.

 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *