Jag struntade i coren idag

Jag var så trött när jag kom hem. Övertid, sömnbrist och så en kö på tjugo minuter i ett syrefattigt rum tillsammans med hundra andra personer för att få ut ett pass. Alltså jag orkade verkligen inte masa mig upp ur soffan för att ta mig till träningen när jag väl hade kommit hem och satt mig. Så jag masade mig in i Isaks rum, drog igen dörren och youtubbade fram de här två passen.

Lätt och trivsam uppvärmning, följt av arton brutala minuter kettlebell och cardio (absolut sista gången jag tänker “hur brutalt kan det vara” åt något som heter “brutal kettlebell”). Vid mina gudar vad jobbigt det var. Var eventuellt på väg att fatta eld på slutet, så det var ju för väl att passet inte var så långt. Försökte peppa Alex att köra efter mig, men det var visst något med kombinationen stirrig blick, illrött ansikte och en svag doft av bränt kött som gjorde att han backade. Kan hur som helst rekommendera alla som har en kettlebell att köra på det här!

Dagens träning:

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *