Har skaffat mig en pappers-pt

springa

Eller ja, pt och pt, jag har snarare rivit ut en halv sida ur Malmömilen-tidningen och tänkte följa schemat de sista veckorna innan startskottet går. Hittade den i förrgår så jag har inte startat än, men ska tydligen springa 9 kilometer i morgon? Spexigt. Tror att det här är exakt vad jag behöver för att få upp peppen igen, det här och den här klockan. Tror dock inte att min bättre hälft håller med om det så här i flytt- och fixtider men en flicka får väl drömma?

Någon som vill haka på och följa min pappers-pt?

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *