Svettigt

Stackars Morran. Han har superduper hög feber och sitter som ett plåster på mig dygnet runt. Svårt att träna, men samtidigt: att konstant bära runt på 8.2 kilo måste ju ändå vara värt något? Lite squats och utfall under tiden jag vankar fram och tillbaka i huset så kanske jag till och med kan få lite träningsvärk på köpet?

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

  1. Skälet till att jag började kettlebella var för att en polare föreslog att jag skulle sätta handtag på ongen (jag hade nämligen använt hen som lite frivikt innan). Tyckte att det kanske var lite drastiskt och köpte en liten kula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *