MVH, ansvarsfull morsa

image

Jag testade ett kettlebellpass från fitnessblender igår. Alltså, det är ju inte första gången som jag använder min kettlebell men det är första gången jag kör ett kettlebellpass.

Det var kul.

Och jobbigt.

Vet ni vad det inte var? Det var inte optimalt att köra sitt första kettlebellpass och lära sig tekniken men en krypande bebis som insisterade på att jaga efter kettlebellen pga asspännande grej som morsan svingar med. I LUFTEN. GE MIG GE MIG GE MIG. Hur mycket jag än flyttade på mig var han snabbt där igen, precis under mig. Eventuellt väntar jag med nästa kb-pass tills jag inte är ensam vuxen hemma.

Nu, om ni ursäktar, ska jag lägga mig i soffan och oja mig över träningsvärken som slagit klorna i mig under kvällen. My lord. Lordilord.

image

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *