Länkkärlek: Beatatjata

Untitled

Jag har ungefär tio inlägg i mitt huvud, med knappt tio minuter över att skriva dem. Sådan himla tur att det finns så många andra som skriver skitbra grejer hela tiden då! Idag tycker jag att ni ska läsa Beata, om ni inte redan har gjort det (eller jag tycker ju att ni alltid ska läsa det hon skriver, men kanske lite extra mycket idag). Om att förhålla sig till kost, träning och kropp och om att förmedla allt det där:

Kan jag skriva om styrketräning utan att ha muskligare muskler? Kan jag lägga ut en outfitbild som jag är nöjd med utan att samtidigt visa hur magen ser ut när jag sitter ner? Är det inte pinsamt att skriva hur mycket jag älskar yoga när jag fortfarande knappt kan ha raka ben och sätta händerna i marken? Får jag träna utan konkreta mål? Är det okej att jag egentligen vill gå ner i vikt men samtidigt bestämmer mig för att just nu är det viktigare för själen att jag kan leva som jag vill vilket innebär en liberal kosthållning vilket innebär status quo viktmässigt sett? Får jag spänna musklerna eller luras jag då?

 

 

 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *