Leva som man lär, jag? Näääää!

När vi snackade ihop oss om temamånad och jag valde löpning, hur tänkte jag då? Jag VET ju att jag inte kan varken se eller andas mellan april och midsommar? Och så årets pollenboom då, med artiklar som har rubriker i stil med “Läkarna varnar alla”, som handlar om att till och med personer som vanligtvis inte känner av pollen nu kan behöva ta medicin. Själv tar jag tabletter, nässpray och ögondroppar och det känns ändå förjävligt från morgon till kväll.

bild 1-13

Anyho, i morse stack jag ut och sprang i alla fall, och kanske är det så jag ska göra framöver, springa på morgonen? Då är jag fortfarande rätt fräsch i huvudet efter en pollenlös natt inomhus och kan andas hyfsat ordentligt i alla fall. Tål att tänkas på.

Dagens runda i siffror (tidigare rundor inom parantes):

KM: 5.43 (6.21) (4.51)
DURATION: 38:51 (43:46) (31:50)
PACE PER KM: 07:10 (7:02) (7:03)

Okej, det var långsammast hittills, men lyssna på detta: JAG STANNADE INTE EN ENDA GÅNG! Tog (som synes) även bilden i farten bara för att få skriva här att jag sprang över en halvmil utan att stanna. Det gäller att ha målbilder liksom, hehe.

Hur går det för er andra, tränar ni nåt? Kan ni andas? Ses vi på Vårruset i Malmö den 5 maj?

||||| Like It 2 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *