Bara gör’t Katta. God damn it!

MEN HERRE GUD! Hur svårt ska det behöva vara egentligen, att hitta peppen igen?

Hur mycket jag tränat under april? Noll gånger. Zero. Nada. Inga alls. Pinsamt. Jag vet ju att det egentligen inte är någon som helst idé att vänta på den stora inspirationen, peppen whatever – lika bra att bara köra liksom. Inte tänka så mycket. Bara gör’t, helt enkelt.

Så. Imorgon bitti, när ungarna är peppiga och glada – då kör jag ett av kettlebell-passen Sofia länkade har nere. Japp, så får det bli.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *