Pepp?

Ligger i sista avslappningen under yoga-timmen. Har lyckats stänga ute alla störande tankar och börjat glida iväg mot bilden av ett skimrande hav och guppande vågor. Så bryter plötsligt yogainstruktören tystnaden i rummet och säger halvt viskande “Shavasana. Död mans position. I den ligger ni nu på mattan, som en övning i det som komma skall. Döden.”

Alltså wtf? Sedan när blev “döden” en avslappnande sak att tänka på? Spenderade resterande minuter i en mental fosterställning, långt från den skimrande havet och de guppande vågorna. Nästa gång är det jag som tar med öronproppar kan jag tala om.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

5 Comments

    • Verkligen! Tampas också med dödsångest. Kanske borde ta med mig en brun papperspåse att andas i nästa gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *