Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga idéer.

skor

Jag sprang i morse som jag lovade er. 4.5 kilometer i duggregn blev det och det var fyra komma fem kilometer av ren pannbensträning. Jag har använt några av mina träningstights under och efter graviditeten och de har töjts så att de är för stora och bara hasar ner hela tiden nu. Kul. Jag HATAR att behöva tänka på hur kläderna sitter när jag tränar, dom ska inte märkas. Men nu ba

has has has

dra dra dra

has has has

och så vidare från början till slut. Så jävla tradigt.

Men jag sprang i alla fall och det var ända riktigt trevligt trots gråvädret. Eller kanske snarare tack vare, i alla fall efteråt, det är ju få saker som är så göttiga som att komma in och duscha och sedan vräka sig i soffan och äta frulle och vara nytränad klockan nio på morgonen.

jag

Men så var det det där med farten, fortsätter jag så här så kommer jag inte komma ner under halvtimmen på Vårruset, inte ens om jag skippar att fota längs vägen. Min pollenallergi är också ett problem, jag har inte lärt mig att fräsa ut snoret på sportmänniskovis utan måste stanna och snyta mig för att inte riskera att kladda ner hela överkroppen (detta har alltså hänt) och det är ju ett tidsödande moment i sig. Ja, plus det faktum att jag inte kan andas då, men det har jag lärt mig att leva med.

Dagens siffor:

KM: 4.51
DURATION: 31:50
PACE PER KM: 7:03

 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

4 Comments

  1. För det första: high five! För det andra: va!? Det där var ju en asbra tid om du inte har sprungit så mycket på länge?

    • High five tillbaks! Och ja det är väl helt okej, men så fort jag försöker springa bara aaaaningens snabbare så dör jag, så det KÄNNS inte så snabbt när det är mitt snabbaste.

  2. Heja heja dig! Så sjukt bra att trotsa väder och brallor. Jag håller helt med, obekväma kläder är hemskt när man tränar, jag har på allvar vänt i omklädningsrummet på gymmet när jag hade “fel” topp med mig. En som var aningens för tight och kort. Fy! Så bra gjort, 4,5 km är låååångt om man blir kläddistraherad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *