Hur temamånaden går? Skitdåligt, tackar som frågar.

Nä-ä, vet ni vad? Här tror man att man ska kuta runt som en gasell och öva upp flåset vareviga dag men NÄHÄ, plötsligt är det måndag igen och universum bara skrattar en rakt i ansiktet. Eller inte skrattar direkt, utan mer så där ppprrrrffff så att det liksom sprutar massa spott i hövve på en. Så känns det.

Men i morgon (Ha! Ständigt denna morgondag!) kommer det ske, då ska jag sticka ut direkt på morgonen innan Tobbe sticker till skolan. Jag har märkt att eftermidagarna/kvällarna bara rinner iväg så jag tänker att om jag går och lägger mig i tid så kommer morgonträning bli perfekt!

Då säger vi så, gonatt!

Ps: Alltså jag går och går och går och går med vagnen varje dag så jag rör ju på mig, men det där med att springa får jag liksom inte tid till. Eller – förlåt – TAR jag mig inte tid till. För hur enerverande det än är när folk med ett självbelåtet flin säger att det handlar om prioritering så har dom ju rätt. Dom jävlarna.

 

 

||||| Like It 4 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

2 Comments

 1. That’s not to straight razor say that the Series 3 in particular, the 340 have had problems with the
  shaver head. GentleLase Laser Hair Removal many aesthetic advantages of shaving and
  produces a smoother look. Be sure to avoid pre and post shave products
  that will help the razor travel smoothly.
  Then using shaving cream straight razor or soap, draw the razor in a very slow and soft manner.

  My site :: Philips Norelco SensoTouch 3D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *