Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

5 Comments

 1. Du kan hoppa över mjölet och ha i mosad banan istället om man vill hoppa över gluten av olika anledningar.
  Jag hatar Mellis för jag vet aldrig vad jag ska göra.

  • Bra tips! Jag har i och för sig inga problem med gluten, men jag är ganska dålig på att komma ihåg att köpa hem mjöl när det har tagit slut eftersom att det inte är något jag använder särskilt ofta. Banan finns däremot här jämt 🙂

 2. Jag ska köra paleo (stenålderkost ((gluten- och mjölfritt))) i en månad.
  Igår prövade jag nåt som fick mina smaklökar att joddla och tro att jag slickat på en bit av himlen: 1msk mandelsmör och ½ banan.

  Egentligen vill jag inte göra annat än att äta detta.

  Ett annat smaskigt mellanmål är att vispa 100g äggvita till marängkonsistens och röra ner en portion proteinpulver. Förslagsvis med chokladsmak, frys i en halvtimme. Lite som mjukglass.

  • Gör du eget mandelsmör? Jag har aldrig orkat prova, men jag kanske bordet det. ELLER så byter jag mandelsmöret mot jordnötssmör som vi har hemma. Det borde väl gå?

   Jag har ju faktiskt ett helt kilo proteinpulver som jag inte vet vad jag ska göra med! Ska lätt testa detta på fredag när jag är ensam och ska maratonkolla på Orphan Black!

 3. Hey! Would you mind if I share your blog with my zynga group?
  There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content.
  Please let me know. Thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *