Episk onsdag

Denna dagen – så många wins! För det första så har Puls och träning börjat köra med minigruppass för alla som har sitt kort där och jag är ju en av dem (win). Detta innebär att jag nu kan ägna mig åt att träna min core (mitt core?) under tre kommande måndagar och lite senare kommer jag även kunna ägna mig åt ledarledda boot camps utomhus. HURRA!

pOt

För det andra så fick jag veta att jag VANN en SodaStreamer i en selfie-tävling på Blogger Boot Camp. Om ni bara visste hur mycket hurra det är! Eftersom att Mirijam också vann känns det helt på sin plats att citera en champagnefryntlig student i början av juni och säga “fy fan vad vi är bra” här. FY FAN vad vi är bra!

2014-03-15 012

Mitt eminenta bidrag och en fantastisk blandning SodaStream Apple/Peach. Skulle kunna leva enkom på den resten av mitt liv.

För det tredje så vaknade jag frisk (ÄNTLIGEN) och kunde alltså gå på första passet av nio på min yoga-kurs som började idag. Vi leddes av Malin Källberg som i vanliga fall har yoga-kurser i sitt eget företag. Himla bra pass faktiskt och väldigt bra Malin med. Är imponerad över mig själv som kunde så mycket trots att jag i huvudsak är youtube- och app-lärd. Dock hade min app inte lärt mig något om andning eller balans så det tar nog ett par gånger innan jag kan göra en halv lotus på ett ben och samtidigt andas som Darth Vader utan att svimma. Hur som helst. Malins blogg finns här: My Yoga Sweden.

20140326-201947.jpg

Först på plats, jag och mina egenstickade yogasockar.

För det fjärde så har mina kettlebells som jag också vann på Blogger Boot Camp kommit med posten. Herregudrun vilket prisregn över mig? Jag vet att det är en klyscha, men det är faktiskt sant. Jag vinner verkligen aldrig något och nu ba “win, win, win, win”.

10007009_273620852800569_688431857_n

Bild från uppochhoppa.se eftersom att jag än så länge inte hämtat ut paketet på posten. Det kommer jag att göra imorgon. Med bil.

Slutligen, för det femte, så gjorde Isak nummer två på pottan för första gången idag, men det får ni faktiskt ingen bild på. Jag kanske är störd som fotar mycket, men riktigt så störd att jag fotade just den händelsen är jag inte.

Det enda som saknas på det här är lite sömn känner jag. God natt!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *