Hänger på Katta lite här och nyser då

2014-03-20 006

Fräsch brutta -78 en onsdag i mars

Okej, nu kanske det här låter jättemesigt men jag har varit hur förkyld som helst i SEX DAGAR och det är aaaaasjobbigt. Det är något slags rekord för mig  i vuxen ålder faktiskt. Kan inte minnas sist jag mådde så unket utan att det var självförvållat (minus alla mjölkstockningar, dem minns jag allt för väl). I onsdags och torsdags var jag helt övertygad om att mitt huvud höll på att nysa sig ifrån den övriga kroppen. Känner mig fortfarande lite svag och darrig, men i övermorgon, då jävlar, då är jag frisk. Då börjar nämligen min yogakurs, som ligger hela otroliga trehundra meter från min port och den vill jag inte missa en sekund av.

Medan ni väntar på att jag och Katta blir friska från pest och kolera och extremchockförkylningar tycker jag att ni ska läsa Mirijams inlägg om fallskärmshoppning, om ni inte redan har gjort det!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *