Efter bronkit kommer… magsjuka tydligen

Jag hade ju precis (nästan) självömkat klart om  feber och rosselhosta och andning som påminde om lunginflammation och att jag inte hade varit med på blogger boot camp när hostan helt plötsligt blev bättre… för att sedan ersättas av illamående och kräkfest i fredags. Ganska precis vad man längtar efter, said nobody evah! Och jag som skulle ägna lite tid åt att planera lite träning – istället känner jag mig bara helt slut i kroppen, lite lagom uttorkad och blåsor i gommen. Ja men så där som man brukar känna sig efter ett slagsmål med magen, helt enkelt.

Funderar på att bara kasta mig in i någon form av träningsutmaning för att få fart på det hela igen. Kanske P90x3, eller gamla godingen Chalean Extreme, eller Kettleworx, eller Body Revolution. Inte för att få de där utlovade resultaten (för hello: SÄKERT) och kanske inte ens för att köra stenhårt enligt programmen i 90 dagar – utan mest för att få lite flyt på träningen och slippa tänka ut något bra upplägg på egen hand. Eller så kör jag igenom Elminas program ordentligt igen och blandar det med lite löpträning i form av Röhnisch nya löparskola (hann ju inte komma så långt med det andra innan alla sjukdomar) eller deras gamla eftersom det nya verkar utgå från att man redan kan springa 5 kilometer, och jag är ju inte riktigt där än igen.

Ja men så gör jag nog! Jag kör mina PT-online pass med extra fokus på min mage och kör löpning jämte det. Det blir bra det!

Heja mig!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. Låter som en asbra plan! Och heja heja kroppen som ska hålla sig frisk! Nu är det faktiskt någon annans tur att bli sjuk (helst någon som bor i ett annat landskap så att vi i söderort är safe).

    • Ehhh, jag vill INTE bli sjuk, så helst någon som inte bor i Skåne heller!

      Och det låter superbra, jag är också trött på att tänka själv! 🙂

      KRYA PÅ DIG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *