Kan jag träna?

Definitivt inte idag, det behöver jag inte hjälp med att räkna ut eftersom att min kropp gör sitt bästa för att nysa bort skallen. Men ibland är det ju inte så himla lätt att veta faktiskt. Hur är det när jag är bakis till exempel? Nu händer ju det cirka en gång om året och den dagen (eller de dagarna snarare, bakfyllan tenderar ju att bli rätt lång nuförtin) mår jag definitivt för mycket som jag förtjänar för att orka. Men om! Om jag orkade träna den dagen jag är bakis eller gravid eller har halsfluss – skulle jag då kunna göra det? Well. Apoteket har svaret HÄR.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *