Inte jag inte

sjuka

Ni ska inte tro att jag sitter här hemma och svartsjukesurfar taggen #bbc14 på insta och kollar vad mina bloggkollegor har för sig var och varannan minut, eller att jag ropar MEN ÅH JAG VILL OCKSÅ varje gång jag (inte) gör ovan nämnda. Nej nej, inte jag inte. Men visst, så här med facit i hand var det väl lika bra att jag inte bokade Blogger Bootcamp med tanke på att:

1) jag är sjuk med feber

2) jag fortfarande helammar Morran

3) Morran är sjuk med feber

Men ja ja.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *