Yay! Yoga!

image

Idag yogade jag. Äntligen. Jag har nämligen längtat efter att yoga sedan jag yogade sist, för alltså: JAG ÄLSKAR FAN YOGA.

Det förvånar mig lite, för jag har inte varit ett fan av yoga tidigare. Inte för att jag givit det mycket till chans tidigare, en tre timmar lång workshop någon gång när jag precis hade flyttat till Skogås (sju år sedan) – that’s it. Men när jag körde 30 day yoga challenge i november så föll jag verkligen för det – det känns liksom bara helt rätt. Min kropp älskar det, mitt huvud älskar det och hela jag blir liksom alldeles glad och lugn av det. GAH, låter precis så där som jag hatar när andra gör, men fan alltså

När jag blir lite mindre mammaledighetspank så ska jag nog bli medlem på Yogobe – blir pepp bara jag ser bilderna på vilka instruktörer de har där. Inte för att det är särskilt dyrt, men så är jag inte heller särskilt tät alls just nu och varje krona räknas. Tills dess kör jag med youtube – idag var det Tara Stiles i 50 fantastiska minuter.

Gött!

PS. Bästa Superfifi listar idag ett gäng med bra kom-i-gång-med-yoga videos! Missa inte om du också vill yoga hemma!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. Du ser väldigt rörlig ut i bröstryggen Katta, good for you! Jag har stora problemmed de där vridningarna, vill typ lägga mig ner och gråta, ha, ha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *