Hoppla Katta

springer

Oj! En hel vecka sedan jag skrev sist. Jag trodde på riktigt att jag hade skrivit mer nyligen, men det beror nog på att jag sammanfattade min första löpvecka borta på Katta Kvack. Och nu är det feber (Edster) och tandsprickning (Morran) och nationella prov (Robster, vilket jag egentligen inte behöver befatta mig med alls – proven alltså, Robster befattar jag mig ju med på en daglig basis. Skällde till exempel på honom för bara ett par timmar sedan. Kul för honom). Men jag ville bara säga att igår, när jag sprang pass 4 så sprang jag hela passet! Alla 32 minuterna. Jag kom inte särskilt långt eftersom jag springer långsammare än en halt snigel, men ändå! Jag sprang i 32 minuter.

Heja mig!

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

  1. Heja dig! Så galet bra att du orkar springa så länge! Jag orkar nästan springa lika länge, iaf om man tar bort trean…

    Heja heja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *