Plötsligt händer det!

Vet ni!?! Plötsligt så känner jag mig precis som jag gjorde innan jag blev gravid! Jag är lika stark, jag har samma energi, springer milen lika snabbt – jag kommer till och med i alla mina gamla kläder!

Nä, skoja bara.

Men den där främre fogen där under muttan ni vet, problemen med den verkar faktiskt ha försvunnit de senaste veckorna! Alltid något.

/glaset_alltid_halvfullt_79

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

2 Comments

  1. Jag gick på skojet. Ba wuuut?! Dock göttans att slippa fogen! Den jävlades med mig med ett tag. Inte din alltså, utan min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *