Mild *gääääsp* panik

Vad insidan förmedlar: panik över att det knappt är en vecka kvar tills jag ska löpträna med Malin Ewerlöf på Blogger Boot Camp. Vad utsidan orkar förmedla av denna panik:

20140304-200249.jpg

Alltså förra veckan var jag sannerligen på toppen av min karriär som inte så fasligt snabb joggare. Jag sajnade till och med upp mig på ett program för att ta mig från fem till tio kilometer på åtta veckor. Den här veckan? Not so much mojo in the Sofijo. Sinnessjukt trött och binder vatten som en galning. Ursäkta tmi, men jag drack en liter havredryck klockan åtta utan att pinka på hela natten efter och jag brukar i vanliga fall inte ens klara av att tänka på en kopp te efter klockan sju utan att behöva gå upp minst två gånger för att uträtta behov. Ska det verkligen behöva vara så? Planen på de där sju kilometerna intervaller jag skulle göra idag blev därför ändrad till tabataövningar. Som jag nu gör i tanken. I soffan. Utan planer på att resa mig. Annat än när jag ska gå till sängen.

Varje dag kan helt enkelt inte vara ett Leonardo-moment längst fram i båten. I am not the king of the world.

Annars då? Några fler som anmält sig till BBC 2014? Är ju egentligen sjukt pepp på detta fantastiska evenmang!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

4 Comments

  1. Nej men verkligen, det går inte att vara Leo varje dag. Speciellt inte med tanke på hur välfönad han är och jag som max pallar borsta håret var tionde dag. Men löpningen kommer gå fint ändå, det tror jag alldeles bestämt! Vilket program är det du kör?

    • Haha skulle inte ens veta hur jag sätter på en hårtork nuförtin!

      Jag kör Nike-appens! De har 0-5 och 5-10. Dock får jag nog vänta tills Alex har sin vfu i april och inte blir inkallad på kvällsjobb mitt i mitt schema. Skulle springa idag men så ska han iväg och jobba på slottet. Precis som att kungen är viktigare än min löpskolning. Hmpf.

  2. Och med “knappt en vecka” så hoppas jag att du menar “drygt en vecka”? Annars har vi problem.

    Och självklart är löpningen viktigare än kungen, hALLÅ!?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *