Rolig träning – svinga klot!

kb

I lördags var jag kettlebellworkshop på Viljan i Malmö och herregud vilken extremt rolig träningsform det är alltså! I dag är det torsdag och jag känner fortfarande av små stråk av träningsvärk i ryggfiléerna, så ni kan ju gissa hur det kändes dag två efter denna tvåtimmarsträning. Kettlebell är både styrka och flås och de olika övningarna går att kombinera i det oändliga, kolla här för inspiration!

Nu vill jag ha klot i alla olika vikter, har en 7- kilos hemma men eftersom jag var uppe på 16 kilo på träningen så känns den som en liten fjäder nu. Älskar känslan av att bli starkare!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *