Årets första runda utomhus och dagens outfit

20140208-120108.jpg

Fem plusgrader, uppehåll, isfria vägar, barnvakt. VEM är väl jag att förneka detta tillfälle en springpremiär utomhus?  Drog på mig mina loppiga fleecetights som ser ut att ha varit med mig jämt, men jag tror att jag fick dem för två år sedan bara. Asbra att springa i så här års. Loppigheten till trots så sitter de så tight att de kunde varit ett andra skinn (och det hade ju varit äckligt om de var det, för vem fan vill ha skinn som ser ut som fleece?).  

För att skona mina knän och benhinnor letade jag upp mina gamla partybenvärmare som var mina bästa vänner när jag var ung. Alltså mängden fester de varit med om. Glad att de inte kan prata ärligt talat. Hur som helst: köpte dem av min vän Ciilja när hon hade butik i Malmö. Det har hon inte längre, men hon har ett klädmärke som jag tycker att ni ska kolla in: www.crimecityclothing.com.

Linnet med feminazgültrycket kan ni inte köpa här; Society6 – men ni kan köpa ett nästan likadant samt en massa andra väldigt snygga grejer. Det är min vän Annan som har designat loggan och det var med hennes hjälp som jag tryckte den på ett ekologiskt linne från Lindex. I hennes webshop finns dock redan färdigtryckta linnen, så att ni slipper försöka lägga loggan rätt själv.

Hur det gick att springa? Sådär. Eller, tiden blev väl helt okej, men det kändes så himla tungt. Förmodligen för att jag begåvades med någon form av halsåkomma samtidigt som jag var ute och sprang. Avslutade rundan med en sådan där härligt fräsch hostattack så att det låter som att man nästan spyr. Jaja. Allt för att grannarna ska få känna sig lite illa till mods en lördag! Eller?

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *