Move it mama makeover

Ni kanske ser att det har hänt lite här? För några månader sedan kom vi på att vi ville ha en egen logga till sidan och för att göra en lång historia kort: TADAAAAA! Min fantastiskt duktiga vän Lina har hjälpt oss att inte bara fixa en jättefin logga utan även att fixa en ny banner. Och mästerbloggfixaren Katta har sedan satt ihop allt med lita nya finesser och typsnitt. Förutom att ni numera kan se liknande inlägg under varje post, så kan ni kolla i vår kalender i menyraden längst upp. Där kommer vi att lägga upp lopp och annat som vi planerar att genomföra. Och så har vi, inte ett förglömma, skaffat oss en tagline! På tiden va? Välkomna till nya Move it mama – blöjor, svett och tårar. 

Så vad tycker ni? Alltså jag vill personligen bre smör på loggan och äta upp den så snygg den är.

Glöm inte att kolla in vad Lina har gjort mer! Här, på hennes hemsida.

||||| Like It 7 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

2 Comments

  1. Helt allvarligt – fabolös jävla logga!
    Den signalerar precis vad jag känner för er blogg och är bara generellt asball – cudos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *