Äntligen svett!

Sådärja. Tre kilometer på tjugoen minuter. Det bästa jag har åstadkommit på ett löpband evör! Igår alltså. Idag har jag matplanerat för melodifestivalspremiär med vänner samt middagar hela nästa vecka. Helt i onödan dock. När vi väl kom ut i bilen visade det sig att personen som varit snäll och tvättat vår bil även glömt en lampa på. En lampa på i bilen i en vecka innebär så klart ett tvärdött batteri. Så vi fick kånka oss in igen. Skitsur mamma över krossade drömmar (nåja), förtvivlat barn som inte fick åka bil och så en pappa som liksom skulle plocka ihop spillrorna av det där. Hurra?

Nu har jag varit sur en stund och bestämt mig för att göra en lasagne istället för veganskt pulled pork som var planen. Och eftersom att vi inte åker och handlar, hinner jag med lite yoga framför datorn. Mikro-win på det trots allt. Men herregudrun vad jag är dålig på att hantera planer som inte blir av. Känner mig som Rain man och vill bara vagga lite av och an och räkna tändstickor resten av dagen när något skiter sig. Borde kanske söka hjälp för det innan jag avancerar och börjar skrika och slå mig för öronen när något blir fel. Suget efter att göra det finns ju redan där liksom!

20140131-170326.jpg

Ps. Snart händer något ballt, signerat Lina Bengtsson här!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

2 Comments

  1. Jag har också lite (mycket) issues med att saker inte går enligt planen. Omedelbart opepp infinner sig och allt annat känns värdelöst att göra. Men veganskt pulled pork – ny blev jag nyfiken som tusan. Måste googla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *