Alltså om ni undrar vad jag gör så är det inte så himla mycket just nu

Jag är mest trött och sömnbrusten. För två veckor sedan tränade jag varje dag. VARJE DAG. Och nu har jag inte gjort mer än sammanlagt tjugo minuters yoga på en vecka. Mirijam och Katta har skrivit om vilka de avundar i sina personliga bloggar. Jag kan säga att jag avundas dem just nu. Dem och alla andra som orkar, för även om det finns en kvart över i tid varje dag så har jag sannerligen inte en kvart över i ork. Planen att dra till löpbandet efter jobbet idag, till exempel, dog lite vid kvart i tre i natt när Isak vaknade av mardrömmar. För även om han somnade om vid fem eller så, så gjorde ju inte jag det. Och ja jag vet, Göran Persson brukade lägga sig över skrivbordet och sova en kvart när han kom till jobbet som statsminister, men jag är ju inte riktigt Göran va.

Hur som helst. Så är det ibland. Vilken dag som helst kommer orken tillbaka och då är jag den första att kränga på mig löparbrallan och springa en runda. Fram till dess sitter jag, precis som Mirijam, och fnular på vilka lopp jag ska anmäla mig till i år. Tjejmilen, Vårruset (VARFÖR särskriver de namnet? Jag tänker inte göra det.) och Topploppet har jag kommit på så här långt. Tjurruset vetifan om jag fixar i år. Bellmanstafetten? Finns ju hur många lopp som helst och jag som är mobil och har familj i Skåne kan ju välja att springa på rätt många platser utan att det blir för mycket krångel. Dock. Först är det dags för Blogger Boot Camp den 15 mars. SOM jag längtar!

 

masthead_image1_1387963750

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

4 Comments

  1. Åh, jag känner igen den där tröttheten. Igår natt vaknade jag först när Max kom och lade sig kl 12 (pratade med sin bror i NY halva natten) sen fick jag gå upp och stoppa om V kl två, sen igen kl 4, sen vaknade L kvart över fem och då fick jag skicka in Max till henne, men då hade jag jättesvårt att somna om och klockan gick igång sex… Inatt sov de båda hela natten och det är en JÄDRA skillnad på hur trött jag är efter två såna nätter 🙂 Snart är du på banan igen! Roligt med alla lopp! Jag har tyvärr inga tips eftersom jag själv aldrig deltagit i nåt. Ska du köra nåt i Skåne kanske jag ska hänga på!

    • Åh vad jobbigt! Har varit helt seg idag med, men imorgon tänker jag att jag tar ut min friskvårdstimma och går till gymmet och försöker svettas lite i alla fall.

      Ja! Hade varit jättekul! Funderar på Midnattsloppet faktiskt, men det går ganska sent hos er tror jag?

  2. Åh vad jag kan relatera! Samt: vill också anmäla mig till lopp… funderar på Vårruset men undrar om jag är i springform för 5 km då. Hm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *