Gårdagens snilleblixt: utomhusträning

wpid-DSC_0280_1.jpg

Igår morse när jag klädde på mig kom jag på att det var lika bra att dra på mig träningskläderna på en gång så att det bara skulle vara att köra när Morran somnade. Grejen är att han oftast somnar i vagnen när vi lämnar Edster på föris och när vi kommer hem och jag bumpar in vagnen och öppnar upp de varma kläderna så vaknar han 9 gånger av 10. Det går visserligen att träna när Morran är vaken – i alla fall om jag samtidigt har på dammsugaren eftersom ljudet från den brukar distrahera honom i typ den halvtimmen som det tar att träna. Men igår, när jag klädde på mig träningskläderna fick jag följande snilleblixt: klä mig varmt nog för att kunna träna ute. Innan vi gav oss iväg mot föris bar jag ned min matta och vikterna jag behövde och sedan traskade vi iväg. Morran somnade, jag passade på att handla och gick sedan hem och körde mitt pass på framsidan av huset. Jag hade så klart föredragit baksidan eftersom den är mer privat, men jag kände inte för att skotta fram den (visserligen bra som uppvärmning, men nej) så jag bjöd på mig själv för förbipasserande och eventuella hemmavarande grannar och burpade, joggade och juckade loss där på framsidan, men Edsters mössa på huvudet (kunde inte hitta min). 25 minuter senare var jag inte bara färdigtränad utan hade även fått lite dagsljus och frisk luft på köpet.

För att sammanfatta: win på träning utomhus – trots snålblåst som yrde upp ilsken snö från marken. Kände mig extra duktig och nästan löjligt hurtig. Jag ÄLSKAR att känna mig duktig och hurtig.

||||| Like It 10 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *