Lopp lopp, här ska springas lopp!

malmomilen-logo-2014 Nej men dra på trissor om jag inte just gick in och anmälde mig till Malmömilen?! Åh herregud. Vet ni hur långt jag sprang i går? 2.7 km. Vet ni hur lång tid det tog? 20 minuter och 57 sekunder. Fy fan. Det var en sån där kväll när benen känns som träklumpar som ska försöka släpa sig fram i sirap, och dessutom var det blåsigt och halt som satiken. Ett riktigt jävla pisspass helt enkelt. Men jag gjorde det. Och jag ska fortsätta göra det så att jag kommer i form igen, för den 14 juni ska jag springa nästan fyra gånger så långt på mindre än en tredjedel av tiden, så det är bara att kämpa på.

Så här såg det ut sist när jag sprang på 1.07, min förhoppning är att jag ska klå den tiden. Jag sprang PB på 1.00.28 på iFormloppet samma år, men det blir nog svårt att hinna träna upp sig för att komma under timmen tror jag. Eeeeeeller?

*fightermood ON*

Ska du springa några lopp i år? Vilka? Hur snabbt?

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

3 Comments

  1. Jag har verkligen inte någon stor erfarenhet av lopp, men förra året sprang (nåja) jag Midnattsloppet i Malmö och det var SÅ häftigt! Härlig stämning och välorganiserat var det, så det kan jag verkligen rekommendera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *