Jag tränar, jag lovar!

wpid-IMG_20140126_232606.jpg

Ho hum så dålig jag varit på att blogga denna vecka. Det innebär inte att jag inte har tränat. Eller, jag har missat ett av mina pass, det har jag, men det berodde på att jag kastade mig av en köksstol för att fånga Edster som trillade av stolen på andra sidan bordet och när jag kastade mig av min stol drog jag till någon muskel i låret och kunde knappt göra något av följande: gå upp för trappa, gå ned för trappa, sätta mig ned, ställa mig upp, böja mig ned, resa mig upp… ganska begränsande faktiskt, i synnerhet då en ska träna. Så fredagens pass fick ge på foten och igår lät jag låret vila en extra dag medan jag åt chokladbollar och firade sonen som fyller tretton imorgon – men idag tränade jag igen, så jag hann med tre av veckans fyra pass ändå.

Och imorse plingade min mail till med ett nytt program från PT-Elmina, som ska in i nästa veckas övningar då alla de fyra styrkepass jag fått ska tränas (alltså, inte alla på en och samma gång, utan ett om dagen varannan dag). Åh, jag älskar detta, det är så himla kul och peppigt och vet ni, vet ni, vet ni – denna vecka har jag klarat av att avancera från walking burpees till mammaburpees (med ett litet hopp upp från golvet till och med, MED ETT LITET HOPP!!!).

Nu: sova. Imorgon: ny vecka, nya träningspass och smörgåstårta – för imorgon firar vi att sonen fyller tretton. Och att jag varit morsa i tretton år. Sjukt!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *