Vad gör jag då, under min första PTO-vecka?

Jo det ska jag tala om för er – jag tränar varje dag. En recension av vecka nummer ett kommer på måndag, men mitt upplägg är varannan dag styrka och varannan dag kondition. Jag har fått ett löppassupplägg som jag hittills bara ögnat igenom men det ser SKOJ ut, och annars kör jag hemmaträning, ett baspass och ett kettlebellpass.

I dag var det dags för kondition och det kändes i benen efter gårdagens kettlebelljonglerande kan jag meddela. Och dessutom var det svinhalt i skogen – den del som jag trodde skulle vara lättast att kuta på – så jag fick avbryta hela tiden för att tipp tapp tåa mig fram utan att bryta någon lags lårbenshals, men runt kom jag. Och, bäst av allt, jag klurade dessutom ut en runda som är nästan på metern en halvmil, så himla pepp!

C340F0A4-A821-4E96-AFB8-81363B8FF496

Men den här stigen alltså, som gjord för att bli attackerad, strypt och styckmördad på. Alltid när jag springer på såna ställen så tänker jag på allt piss som händer i världen och till slut blir jag så jävla förbannad att om det faktiskt skulle dyka upp någon så skulle han åka in en träd med huvet före.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *