Till dig som nyss fött barn!

Det känns som att det enda jag gör på den här bloggen är att logga in med jämna mellanrum för att länka till något som Lofsan har skrivit, Åh well, av alla människor som finns på nätet är ju inte Lofsan fy skam, jag kunde ju ha länkat till typ Jockiboi eller någon tveksam Paradishotel-bloggare, ni får se det från det ljusa sidan.

I dag tipsar jag om att hon tipsar om ett Nyhetsmorgon-klipp med tips på träning för nyförlösta.

In och glo!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *