Vecka 1 med PT-online

wpid-IMG_20140118_184739.jpg

Alltså ja! JA! Det är så jag spontant känner en vecka in i denna månad med Elmina som min PT Online. Programmet den här veckan har varit asbra. Hon har kommit med jättebra tips på frukostar och mellanmål, vilket jag bad om eftersom jag har lite svårt med fantasin just när de gäller sådan mat. Och jag har sådan där skön träningsvärk som liksom vittnar om att jag har tränat.

Förra veckan fick jag svara på ett gäng frågor, göra några fysiska tester och ta lite mått och det är utifrån detta som Elmina har satt ihop ett träningsprogram till. Det består av ett grundprogram, ett pulshöjarprogram och extra övningar för min mage som är mitt fokusområde. All träning är upplagd för att funka hemma med de redskap jag har. Detta kompletterar jag, på hennes inrådan, med Mammamage-appen och lite yoga. Jag har kört grundprogrammet två gånger denna vecka och idag är det dags för min andra omgång med pulshöjarprogrammet – vilket jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning eftersom det är tufft! Tufft på ett bra sätt alltså, jag känner att jag får jobba och jag känner att jag får jobba med mina svagare punkter (he he, typ allt). På söndag kväll kommer jag få ett nytt program för nästa vecka – WIIE! Det känns lite som julafton faktiskt!

Och det känns tryggt med henne, det märks att hon har koll på mammakroppen och att det blir rätt träning för mig. Och igår när jag satt och läste igenom alla olika blogginlägg som publicerats med fokus på MammaMage-dagen, så nämndes hennes namn flera gånger i positiva ordalag.

Peppen på nästa vecka = enorm!

||||| Like It 6 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

7 Comments

  1. Åh vad roligt! När jag är färdig med det här konsumtionsbegränade året tror jag att jag ska ge mig själv en PT online i present.

  2. Vad kul! Jag har träffat Elmina live en gång och kan intyga att hon är en härlig person också!
    Och verkar väldigt kompetent. Kram

  3. Jag är väldigt nyfiken på PT online så uppdatera ofta om vad som händer och sker..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *