The harder they come…

JAG ÄR SJUK! Dödens lammunge faktiskt. Bergis Katta som smittat mig med någon form av dödsvirus via bloggen. Ja, eller så kan det vara att jag gick på ett svintufft kettlebellpass i går, trots att jag kände mig raspig i halsen. Typiskt rookiemisstag, att vägra lyssna på kroppen när man känner att man är på G. Och med “man” menar jag jag.

Nu ska jag sova och vila mina ömma muskler och trasiga hals och hoppas att allt har gått över tills imorgon. Då ska ni också få höra mer om kettlebellpasset som direkt kvalade in på min topp 5 över roliga tränigsformer, trots att det var första gången!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

2 Comments

  1. 1. Förlåt för smittan. Inte verkar det gå över i första taget heller.

    2. Åh. Jag VILL OCKSÅ GÅ PÅ KLASSER! I alla fall ibland. Hm.

    3. Krya på dig snabbt som tusan fino!

  2. Kettlebells är typ den enda roliga träningsformen som jag stött på. Fast jag är inte så bra på det. Man ska även nämna att jag hatar svingar också, så man kan fråga sig varför jag leker med kulan öht och inte bara lyfter skrot? För att det är tråkigt och kulan är rolig. It don’t make sense, men jag skådar inte given häst i munnen osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *