Personlig träning online

foraldrafitnessFrån och med imorgon kommer jag att sparka igång 4 veckor tillsammans med Elmina som driver den fantastiska bloggen Föräldrafitness som PT. Hallå! HUR KUL? Jättekul.

Elmina  är en av instruktörerna på årets Blogger Bootcamp Mamma, och där kan man läsa detta om henne:

Elmina Saksi är hälsopedagog, idrottslärare, dietist, personlig tränare och Familjelivs träningsexpert. Med tre barn under 5 år har hon aldrig tråkigt och förutom familjen älskar hon löpning och hemmaträning. Hon bor i Norrköping och driver företaget Föräldrafitness Sweden där hon utöver mammaträning i skog, på lekplats och på gym har personlig träning online.

Med fokus på hemmaträning som funkar för småbarnsmorsor så kommer ju detta bli alldeles fantastiskt kul. Mirijam ska också vara med, men på grund av dödsförkylningen from hell börjar hon först nästa måndag. Då kommer hon testa upplägget som Elmina erbjuder via PTO, jag däremot kommer testa Elminas klassiska upplägg. Och ni? Ni kommer så klart få följa oss här på bloggen under vår PT-månad och höra vad vi tycker och hur det går.

Internet och hemmaträning – en så HIMLA BRA GREJ när man är förälder!

||||| Like It 6 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *