Pass vi gillar!

passvigillar

Jag är inne på dag nio med halsont och allmänt rinnig näsa samt huvudvärk. Peppande är INTE rätta ordet för det, det måste jag ju erkänna.

Men nu skulle jag ju inte sitta här och klaga! Istället skulle jag säga: ser ni där uppe i menyn? Där hittar ni nu “Pass vi gillar på nätet“. På den sidan listar vi träningspass som vi hittat online och testat och gillat. Kategoriserat efter vilken typ av pass, och med passets längd angivet. Länkarna går direkt till you tube-kanalen, bloggen eller sajten där passet återfinns. Så himla bra för både oss (som slipper sitta och leta rätt på gamla favoritpass) och för er (som bara kan klicka på random pass och köra). Listan kommer byggas på löpande så den är inte ens i närheten av att vara klar – den är liksom bara ett embryo än. Ni vet gravidapparna som jämför bebbens storlek med olika ätbara saker? Well, passlistan är just nu som typ ett sesamfrö eller kanske på sin höjd ett hallon.

Nätet är ju dock under ständig förändring, så skulle det vara så att någon länk går sönder framöver, tveka inte att berätta det för oss!

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

6 Comments

  1. Förresten, kan inte uppochhoppa-Sofias julaftonpass få ligga som länk. Jag tyckte det var så bra och inspirerade dessutom till utomhusträning.

    • Det kommer absolut att länkas in – jag har inte testat det själv, men jag är ganska säker på att Sofia eller Mirijam kommer lägga in det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *