Meningen med livet, universum och allting!

fsVar på mitt första Friskis-besök sedan november (!) i går och OH MY GOD vilket fantastiskt IW-pass dom startat där! Indoor walking har inte funnits alls på Kristianstads F&S tidigare men nu har dom fyra pass: soft, bas, medel och intervall. Och jag var på intervallpasset som var helt A-MEJ-SING. Det var 13 korta intervaller i trappa (alltså 3 min, 2 min, 1 min, 1 min, 2 min, 3 min, 2 min, 1 min osv) med en hel minuts aktiv vila emellan, så det gick verkligen att ta ut sig ordentligt i intervallerna. Sjukt bra instruktör också!

Såg efteråt att jag tagit skåp nummer 42 och när jag eftersvettandes gick över parkering medan endorfinerna dansade samba i kröppa så kände jag verkligen att träning är ju faktiskt meningen med livet, universum och allting. Läste häromdagen något i stil med att “ens hälsa är plattformen där resten av livet vilar” vilket kanske lät lite cheesy, men om man tänker så – att ALLT man gör – och hur bra man gör det – faktiskt baseras på hur man mår, ja då är det ju läge att försöka göra mer av det som får en att må bra.

Att det sedan råkar vara att stå och toksvettas i takt till E-type, det kan inte hjälpas.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *