Trägen vinner

Idag kände jag mig enormt duktig när jag packade väskan med träningskläder och begav mig till gymmet trots regn och rusk och sunkigt humör. Mallade mig hela vägen för att jag var så himla bra som gick iväg. En kvart tog det, sedan var jag framme och då kände jag mig inte riktigt lika bra längre för jag hade glömt mitt sabla träningskort hemma och nej, det finns inte i denna värld att jag går till gymmet och hem igen för att hämta kortet och sedan tillbaka. Alltså nej. Jag gick hem och körde en timmas pilates med denna käcka donna istället:

1138301582659-mari_winsor

Skönt med någon som inte är så himla ung måste jag säga, men hon gjorde ju inte så mycket övningar själv faktiskt. Däremot var en hon en väldigt bra instruktör. Mari Winsor heter hon och det finns typ en miljard träningsvideor med henne på youtube. Jag själv har en cd som jag fick i present av en omtänksam vän i somras.

För övrigt undrar jag om det redan är vid trettiofem som minnet sviker så mycket att det krävs listor för allt? Skulle inte träning hjälpa mot sådant? Tips för att motverka sinnesslöhet hos förvirrad småbarnsmor mottages tacksamt.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *