Tipsigt

image

Alltså, jag svimmade nästan av sukt idag på ICA Maxi när jag snubblade över dessa träningstajts med galaxprint. Svimmade och bannade mitt köpstopp. Gosh darn it, kunde de inte hängt upp dessa tajts för någon månad sedan innan jag bestämde mig för att se över mina konsumtionsvanor (läses: innan jag insåg exakt hur pank jag är under denna föräldraledighet)?

179 kronor kostar de hur som helst, och är alltså assnyggast!

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

  1. OH MY GOOD! Kanske de bästa byxorna EVER?!

    Tänkte förresten passa på att efterlysa lite träningstips för oss som är relativt nysnittade? Vet ni någon bra sajt om hur och när en kommer igång, eller kanske kan ni efterlysa här på blögga? Nån har ju bokstavligen skurit av mina magmuckler så jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det när jag tränar :/ Även om det snart är fyra månader sedan så tar det ju tid innan allt växer ihop igen.

  2. Snygga, men varma!
    Köpte de svart fläckiga idag och använde dem direkt på gymmet ikväll.Fick en Känsla av att ett kokande niagrafall forsande utmed benen i slutet av passet.
    Men ändå sjukt snygga och skönt, kommer garanterat användas vid yoga och lättare träning samt lätt löpning. När man däremot vet att svetten kommer flöda blir det något annat par.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *