Move it Mama drar till #BBC2014

1493241_10152124759322855_1683065834_n

 

Mirijam och jag har bokat passen och betalat avgiften. Ska någon annan som läser här dit? Träd fram! Så sjukt peppad på detta! Föreläsning om löpteknik, ett pass i KettleWorX, en workshop i meditation och jag vet inte allt! Hoppas på ett under som gör att Katta kan gå trots allt och att det trillar ner en biljett i hennes knä lagom till den 15 mars. Har du inte anmält dig än? Skynda dig fort som fasen då. Förra året gick alla biljetter på ett dygn och anmälan har varit öppen sedan klockan två idag. Klicka på bilden så kommer du rätt. Hoppas vi ses! MOVE IT MAMA!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

7 Comments

  1. Åh stackars oss att Katta inte kommer – men vem det, det kanske träder fram små snälla féer från släkten som ger bidrag. Jag menar, välmående och pigga mammor vill ju alla ha i sin närhet! Kram och kul att se resten av move it mama!

    • Precis! Jag tänker att Kattas närvaro ain’t over till the sweat has left the shower så att säga. Samt: oerhört peppad på detta! Så himla bra gjort att dra igång det. Kram!

  2. HURRA, jag kommer också. Och har bokat följande lilla dag: kettlebellspasset, crossfit, parkour, krav maga och Intensify with Casall (samt någon föreläsning). Jag har tydligen någon typ av dödslängtan!?!? Hoppas jag får ta fanbild med er alla tre!

    • JA vad roligt! Jag har tydligen också dödslängtan – så tar vi en bild får det bli innan kettlebellsen, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *