Gott nytt år!

Så. Nu avslutas ytterligare ett år och nästa står för dörren, fullt av förhoppningar och löften. Jag brukar inte avlägga sådär värst många löften själv, men i slutet av tvåtusentolv bestämde jag att jag fan fick ta mig i kragen och sluta böla över benhinneinflammationen (lyckligt ovetande om att det skulle ta ytterligare ett halvår att sluta med det och bli av med den). Tvåtusentretton blev helt klart mitt mest framgångsrika träningsår genom tiderna! Inte bara kom jag igång med träningen över huvud taget, jag lyckades även springa en halvmil och lära mig att yoga (okej, kanske inte är heeelt där än, men jag har i alla fall lärt mig att tycka om det). Och så startade vi ju den här bloggen, Katta, Mirijam och jag. Gudars vilken bra grej! Jag kan ärligt säga att jag inte hade tränat hälften så mycket som jag har gjort om det inte vore för fina, fina Move it mama och alla ni som läser. Tusen tack för pepp, kommentarer och länkningar. Glöm inte att hojta om det är något särskilt ni tycker att vi ska ta upp! Tack till mina fina bloggkolleger också så klart och faktiskt, lite tack till mig som varit så snäll mot mig själv att jag har hållit igång den här bittra kroppen trots allt. Min rygg älskar mig för det.

Nästa år ska jag banne mig fixa milen. Är ni med mig?

2013-11-23 015

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *