Jag gjorde det!

Jag tränade Sofys cirkel, precis som Mirijam! Med viss “hjälp” som ni ser och med viss justering. Förutom att jag är övertygad om att jag inte kan landa utan att bryta minst en fot, så känns övningar med hopp inte som det bästa i ett lyhört hyreshus från 1949 – så jag hoppade inte så mycket som jag skulle ha gjort. Men det gick bra ändå! Jobbigt som fasen. Förstår inte hur jag klarade de, så här i efterhand.

Om ni undrar varför jag ser så självgod ut är det för att jag gjorde detta friggin sju i morse. Det var då eller aldrig som gällde den här dagen. Hade jag inte tagit en bild hade jag förmodligen trott att allt var en hallis, för det är inte alls likt mig att frivilligt utsätta mig för hårdträning i svinottan. Särskilt inte när Isak tycker att morgonen börjar tjugo över fem, som han gjorde idag. Alltså när har något mellan klockan tolv och sex inte varit natt? Hrmpf. Sjukt nöjd i alla fall. Och sjukt bra pass. Gör det! Tack Sofy!

20131228-192608.jpg

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *