Äntligen

novdecNu! Nu har jag tränat. Så himla skönt när jag till slut tar mig i kragen och gör det. Jag tror att jag fick lite magdepp faktiskt, efter jag skrev om hängbuken härom veckan. Jag vill ju inte ha en hängbuk, inte det minsta faktiskt. Men det är som ni säger: det är bara lite över tre månader sedan min senaste förlossning – saker KAN ju faktiskt hända. Men inte om jag lägger mig på sofflocket i någon form av missriktad protest mot magen. Denna dipp har lett till att december ligger bredvid november i träningsstatistiken och skäms lite… och det kan den ju gott göra, lusiga december!

Sedan så blev det ju som det blev – de första 7 minuterna fick jag träna i lugn och ro, resten hade jag en sur bebis i famnen. Extra vikt, tänker jag. För en måste ju tänka positivt när en dippar lite i peppen. Och när han somnade om han jag med lite älskad yoga också. Och mammamage-appen (har slöat lite med den, ska jag erkänna, och har bara tagit mig till nivå 3 än så länge). Så på det stora hela en ganska lyckad insats kan jag tycka. Så pass lyckad att jag delade funbeat-registreringarna på fejjan. Som sig bör.

Dagens träningsklipp

 

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. BRA JOBBAT! Jag tränade också med en liten sur extra vikt i famnen i dag! Det kändes i squatsen med 7.5 kilo varm unge i famnen kan jag säga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *