He…

Alltså, jag skäms, det gör jag. För jag har ägnat hela julen åt picksalami, wienernougat och rocky road snarare än träning. Misstolka mig inte nu, jag skäms inte för maten, men jag skäms för att jag inte ens kommit ut på en ynkans promenad (förutom till centrum i syfte att köpa *host* chips och dipp *host*).

Men imorgon fortsätter jag att träna. Med ett pass från Daily Hiit tror jag.

PS. Den 1 januari klockan 14 släpps biljetterna till Blogger Bootcamp 2014. Jag satt ju här och hojtade om att jag inte kommer missa BBC 2014, men vet ni, min mammapenning vill annat. Eftersom jag bara tar ut 4 dagar i veckan räcker inte pengarna till roligheter som BBC, men jag hoppas att ni får biljetter och de pass ni suktar efter. Vi syns 2015 istället. Ja, om ni inte ska på BBC Mamma  2014, för där ska ju Mirijam och jag prata om att blogga.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. Du och de flesta andra med antar jag (ja, jag har varit den kålsuparen sen i november). Trist med BBC, jag ska dit – var förra året och trots att jag nu är en usel tränare fick det mig att vilja, våga och orka mer – grymt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *