En helt annan typ av vecka

Livet hörrni, så olika det kan te sig för en enbarnsmamma som blir bortskämd i föräldrahemmet och en trebarnsmamma som verkar ha fastnat i Murphys lagbok om alltings jävlighet. Medan Katta brottas med sömnbrist, förkylningar, wonderweekningar och gudarna vet allt har jag tagit mig ner med familjen till mina föräldrar i Hofterup (tänk skog, femton hus och väldigt mycket skånsk dialekt så får ni en bild av samhället).

Missade tyvärr Mirijam som jag än så länge inte har träffat irl (eller heter afk nuförtiden?) eftersom att hon passade på att dra upp i landet när jag kom ner, men jag kan ju inte klaga ändå va. För det första. Mina föräldrar. De slåss om vem som ska få ta hand om Isak och verkar bara tycka att hans nya lilla grej, den där han lägger sig ner och gråter hjärtskärande när han inte får typ peta på el eller andra livsfarligheter, är rar. Dessutom tycker de alltid att “det blir bäst så” om Isak sover inne hos dem och att de tar morgnarna. Vem är jag att säga emot det? Jag är med andra ord utvilad och har tid över till mig själv just nu. För det andra. Det finns en tvättstuga med en crosstrainer framför en hylla här. Jag kan alltså stänga in mig, trampa loss på maskinen OCH titta på Supernatural samtidigt på datan! How much win? Plenty! För det tredje så har jag äntligen hittat ett par rutiga flanellisar att fisa omkring i hela dagarna och ja, det är ungefär det enda jag gör när jag inte står på crosstrainern och tittar på världens bästa tv-serie. För det fjärde är jag asdålig på att shabby chicka ihop foton, men jag har fixat ett kollage till er ändå. För att ni ska få se flanellisarna irl afk abc on the road:

20131222-142957.jpg

Finns på Gina Tricot för 149 spänn.

Så. Nu ska jag inte gå och göra magövningar, för det är faktiskt jul och då tycker jag att det räcker med en trekvart om dagen på crosstrainern (som om jag någonsin skulle göra detta varje dag under vanliga omständigheter). Däremot ska jag hjälpa mamma att lägga in sillen och quornen till julbordet. Tjing!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

3 Comments

  1. Pingback: Migrän |
    • Tack! Den försvann! Jag smågick lite på trainern på kvällen sedan, mest för att få igång blodcirkulationen, men jag mådde illa så jag bytte till choklad. Dagen efter var jag frisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *